Velkommen til Humlebloggen

Kopiert fra den gamle bloggen: Desember 2011

Hei, nå er det endelig 2012 – januar, og nyttårsfeiringen er over. Da er det snart på tide å kaste ut juletreet for de som har det, jeg har ikke anskaffet noe juletre i år – men vi skulle feire jule-aften utenfor heimen, så det var ikke noe behov. Lise Marie er vel kansje litt ung til å ha noe forhold til juletrær enda, men neste år kansje.

Jeg synes tiden går ualminnelig fort for tiden. Jeg synes ikke det er lenge siden sist vi feiret Jul, årene ruller avgårde med expressfart. Når jeg var mindre var jo et år ganske lang tid. Et år i militæret føltes helt forferdelig – nå er tilsvarende mengde tid ikke mer enn en litt lang picknick. 🙂

Det må være noe parametere her som jeg har oversett. Man snakker om oppfattelsen av tid, ja og jeg har jo lagt merke til at når ting er moro så går tiden raskere, men selv om det har hvert ganske OK, kan jeg vel ikke si at det har hvert moro hele tiden, så hva er det da som påvirker dette. Vel – jeg er snart 50 år – skikkelig olding skal man tenke som en tidlig tenåring, men ellers en fin alder synes jeg da.

Avslutningsvis får jeg ønske alle et riktig godt nytt år dette 2012. Håper vi får et flott år, uten finanskriser og terrorhandlinger – men med oppgang, vekst, lav arbeidsledighet, og gode arbeidsforhold på jobben og i heimen. 🙂

Dette innlegget er også tilgjengelig på: English

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of