Romjulsidyll i vinterkulda

2075286622_358b046c19Det er romjul, og vi nærmer oss 2013 med stormskritt – da er det masse å ta seg til, og tankene vandrer lett over på det. Men samstundes tenker jeg, at nå er det fortsatt 2012 – og det som skal gjøres i 2013 skal gjøres da. Den tida kommer fort nok. Jeg tror det er viktig å ta vare på nuet. Nå har de fleste fri – og mulighet til å kople litt av nå mellom helgene. Drive med ting som de har lyst til eller er interessert i. Det er noe av det jeg synes hører med til romjulsidyllen. Å vite at 2013 snart er her, med masse som skal gjøres, og samtidig vite at det trenger man ikke tenke på nå.

Vel å bra er det fint å ha en plan, ha de store linjer trukket opp, men man trenger ikke fordype seg ned i detaljene. Det blir man bare stresset av. Istedenfor kan man la roen senke seg ned over en, og tenke – nå er det jul.

Jeg har tenkt litt slik denne jula, og paradoksalt nok har jeg fått gjort mye mer enn jeg ellers har fått gjort. Jeg er vel litt tilbøyelig til å tro at alt dette stresset man eller holder på med virker mer destruktivt enn produktivt. Det høres ikke helt feil ut det !

 

Dette innlegget er også tilgjengelig på: English

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ole Kristian Ek HornnesOle Kristian Ek Hornnes Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ole Kristian Ek Hornnes
Guest

Romjulsidyll 🙂

Ole Kristian Ek Hornnes
Guest
Ole Kristian Ek Hornnes

tester comments on g+ 🙂