Har lagt ut FormulaCalculatoren som åpen kildekode

iTunesArtwork@2xJeg bestemte meg for dette i går kveld. Det har ikke blitt så mye tid til å videreutvikle dette konseptet. Det kan være at jeg gjør det en gang i fremtiden. Om det er noen som har lyst til å bruke dette til noe, så er det bare å laste ned og kompilere selv.

Jeg vil jo tro at dette kan brukes på to måter.

  1. For de som ønsker å legge inn flere formler i kalkulatoren som «standard formler» for å forenkle arbeidsrutiner. 
  2. For de som ønsker  å bruke deler av det i et annet prosjekt. Det er jo en full-blown evalueringsmotor der som en egen klasse. Den kan brukes for å evaluere numerisk input i andre programmer, noe som tillater brukere å skrive inn en formel steder det ellers bare ville være mulig å skrive inn tall. I et ordrebehandlingsprogram, for eksempel – der kan det være relevant på pris å kunne legge inn en beregning. Nettopris * 1,7 – eksempelvis. 🙂

Da er det bare å ta for seg for den som ønsker å bruke det. Lykke til.

Prosjektet ligger på:

 

https://github.com/olekrisek/formcalc-osx

 

Dette innlegget er også tilgjengelig på: English

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of