Julestemning tidlig i Februar

free-wallpaper-2

Julestemning 🙂

Når jeg ser ut gjennom vinduet, kan jeg ikke si annet enn at følelsen av julestemning er ganske tilstedeværende. Et blikk på kalenderen får meg fort vekk fra den villfarelsen. Likevel, om man ikke må være utendørs, kan man ikke si annet enn at det er vakkert. Det er en egen ro over snøen. Den dekker liksom til alt. Den både demper og fremhever kontraster. Vi er da ganske heldige som bor i et land som har snø av og til dere? Selv om mange ønsker seg til sydligere strøk i vintermånedene, jeg må vel si at hadde jeg bodd et sted der det aldri var snø, ville jeg nok komme til å savne dette. Ikke akkurat når jeg må ut og måke snø, eller baske med sakene – men når jeg sitter her og ser på dette vakre utenfor vinduet.

Jeg tror det er fint med litt balanse. Litt varmt og litt kaldt. Litt grønt, litt hvitt, og litt variasjon.

Ha en strålende vinter dere. 🙂

Ole

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of