Da er romjula her 2013

Det er første juledag 2013, og snart skriver vi 2014. Så tiden flyr !! Tiden er en merkelig greie, Et år så langt det virker, men likevel så flyr årene avgårde. Er det noen som kan forklare dette.

De fleste har en daglig tralt. Morgen, frokost, på jobb, hjem igjen og så gjøre noe annet hjemme, eller titte på TV. Det er en del like elementer hver dag, noe som gjør at disse likhetene ikke får så stor oppmerksomhet i vår hukommelse. Den frokosten du spise for nøyaktig to måneder siden er ikke så lett å huske. Var det brunost eller sylte på brødskiva ? Dersom det skjedde noe spesielt den dagen er det imidlertid lettere. Dette gjør at det kanskje ikke er så mye som skiller seg ut som annerledes i den daglige tralt.

Om vi regner tilbake det siste året, og begynner å regne opp hva var det som var annerledes dette året i forhold til de tidligere år – Hva fylte vi tiden med som var annerledes. Jeg tror det kan være sunt å bruke noe av romjulas stillhet til å reflektere litt over dette. Oppsummere året liksom. Dette kan gi ny inspirasjon for det nye året vi snart beveger oss inn i. Skal 2014 bli annerledes enn 2013? – På hvilken måte? Skal 2014 bli året vi husker tilbake på som et år som skiller seg ut, når vi i 2020 tenker tilbake ? Ha en strålende RomJul dere, og de beste ønsker for 2014.

Hilsen Ole Kristian Ek Hornnes

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of