Fra Østfoldhallene !!

Den som venter på noe godt kan aldri få vente lenge nok, sang vaselina bilopphøggers i en sang for mange år siden…

Ja – det er ikke så ille her som i sangen da. Kona er hos frisøren, og jeg sitter da med en tolmodig mine om ansiktet og venter mens jeg hakker på brettet. Hva kan man vel ta seg til som er bedre enn å skrive litt tekster til bloggen. Det har vel blitt litt liten tid til å vedlikeholde denne en stund nå, så da er det jo greit å få skrevet litt.

Det er i Østfoldhallene vi er, sent på ettermiddagen. Rene påskeværet ute nå, med lav sol og akkurat passe temperatur for å gå uten jakke. Jeg har jo på meg den gode røde jakka, men ser at jeg kunne godt ha vært uten nå denne dagen.

Jeg burde vel ha vært hos frisøren selv. Det blir liksom jobbing, jobbing, jobbing gjerne både på kontoret og når jeg kommer hjem. Plutselig erkjenner jeg at nå skulle jeg jammen ha klippet litt på dette. Det blir nok ikke lenge til. Hadde vært fint å tatt det samtidig, men skal vel noe til å få det til å passe med time og slikt. Jeg får ta det en annen dag, så får jeg være villmann litt til.

Det er enda ikke så ille at ukjente folk roper «klipp deg» på gata, så da kan det vel ikke være så ille ?

Det er liksom så rolig her i Østfoldhallene på denne tiden. Klokka er snart 18, men de har vel åpent helt til 20, har de ikke ? Det kan vel hende det blir mer liv her når folk har fått i seg middagsmaten og funnet ut at de ville ta seg en handlerunde før de stenger.

Nå er det vel ikke så lenge til fruen er ferdig med klippen, så da er det vel på tide å avrunde denne lille artikkelen.

Ha en flott vår og sommer dere !!

Ole K Hornnes

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of