Rom-Jul 2014

Nå er det romjul i stua – Den første rekke med dager der butikker er stengte er forbi, så det er mulig å skaffe saker og ting som man mangler igjen. Det er godt å få hvile ut litt i mellom slagene, ikke ha vekkerklokker i sving – selv om både min kone og jeg har fått nye vekkerklokker til jul fra Heidi m/familie 🙂 – De er plassert der de skal stå og er forberedt for aktiv tjeneste på mandag morgenen.

Når jeg våknet i dag, var det snø-hvitt ute, litt sol og pent vær. Det er så idyllisk å se ut av vinduet der jeg sitter, og se røken fra pipa på huset til naboen som stiger så avslappet og rolig opp for å løses opp og forsvinne noen meter vekk. Jo, det er rolig og avslappet atmosfære her, lite biltrafikk, og litt barn som leker omkring. Ha en riktig god romjul dere !!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of