God Sommer 2015

God sommer alle sammen. 2015 sommeren er her, med mye annerledes enn i fjor 2014.

Vi vet mer om Pluto enn vi noen gang har vist – det er en skikkelig interessant lesning og mange interessante bilder / videoer tatt fra «New Horizon» som har flydd i 9,5 år for å gi oss noen closeups fra denne forjettede planeten. Det er en helt utrolig prestasjon å få til dette prosjektet. Bare det å produsere et fartøy der alt fungerer i 9,5 år uten tilsyn og vedlikehold, i ekstreme temperaturforhold. Alle komponenter må jo ha en utrolig kvalitet. Videre timingen og navigering for en så lang reise ute i rommet. Jeg er skikkelig imponert over den gjengen som har arbeidet med dette prosjektet.

På en eller annen måte har jeg alltid likt Pluto. En annerledes planet på så mange måter. Med sin bane ytterst i solsystemet vårt. Selv om den er skikkelig kald, har mine varmeste tanker gått dit 🙂 I alle fall når det kommer til planeter 🙂

Tilbake på jorden; Sommeren er her, og vi holder oss vel i Norge denne sommeren også. Tar litt fri fra tasteleringen nå og da, og steller litt i hagen. Det er mye jeg har lyst å gjøre, men dessverre ikke får gjort. Det koster enten for mye penger, eller så skorter det på plass til disposisjon. Jeg håper tiden fremmover gir mer muligheter den veien. Lengselen etter å arbeide med gode idéer jeg måtte ha er absolutt tilstede.

Selve tastelerings sakene trenger ikke så mye plass. Men mine andre interesser – helst skulle jeg rigget til et mekanisk verksted, et freseverksted, en elektronikk-lab, og mere til.

Det får være nok om mine drømmer – Fortsatt god sommer alle sammen 🙂

Ole K

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of