Snart er det GroundHog dagen

De fleste har sikkert sett filmen «The groundhog day» med Phil Murray som gikk på TV3 for kort tid tilbake. Det er 2 februar vi snakker om – Den dagen da skogmurmeldyret kommer ut av hiet og spår været fremmover våren. Her til lands har ikke denne dagen gjort noe stort nummer av seg, men i noen amerikanske byer er dette en stor og høytidig dag som feires med brask og bram. Den 2 februar er også en merkedag for noen – av de jeg kjenner eller har hørt om, kan det nevnes – Min kone Line fyller bursda denne dagen, hennes søster Heidi like så. Av kjente personligheter kan det nevnes at både Shakira og hennes mann Gerard Piqué også har bursdag på denne dagen. Dette går sikkert skogmurmeldyret hus forbi, men været skal spås – for den som tror på slikt.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of